Service

Service

Bij voetbaldoek.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Wij werken daarom met de hoogste kwaliteit doeken. Onze voetbaldoeken zijn niet alleen UV-bestendig maar ook waterbestendig. Voetbaldoek.nl streeft ernaar om met zo groot mogelijke zorg, onze kwaliteit te waarborgen.

Het is van enorm belang dat de uitstraling van het voetbaldoek hetzelfde is als van de sponsor en de verlening. Verder zijn de voetbaldoeken verkrijgbaar in bijna elk formaat en diverse kleuren. Wij drukken de voetbaldoeken veelal in zwarte of witte opdruk. Wanneer u kiest voor een fullcolour voetbaldoek behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Levering

De levertijd van voetbaldoek bedraagt doorgaans 15 werkdagen nadat de offerte en bestanden door u zijn goedgekeurd. In het hoogseizoen kan de levertijd iets oplopen, dus bestel op tijd! Zo kunnen wij garanderen dat alle sponsordoeken hangen op uw toernooi of wedstrijddag.

Ophangsystemen

Als u een voetbaldoek besteld wordt deze standaard geleverd met musketonhaken of elastieken haken. U dient de keuze voor de bestelling aan te geven. U kunt het doek direct ophangen en hoeft dus geen extra kosten te maken voor een hangsysteem.

Ontwerpen

Mocht u geen ontwerp hebben, neem dan contact op met onze studio. Wij zorgen voor een ontwerp en tevens een drukwerk klaar bestand. Heeft u vragen over aanleveringen? Stuur dan uw vraag naar studio@voetbaldoek.nl of bel met 0251-860 388.

Interesse in onze voetbaldoeken?

Vraag vandaag nog een offerte aan