Voetbaldoeken

Voetbaldoeken

Voetbaldoek.nl is dé leverancier als het gaat om reclamedoeken rondom de voetbalvelden. Wilt u de hoofd- of subsponsors extra exposure geven om het hoofd- of trainingsveld, dan bent u bij voetbaldoek.nl aan het juiste adres.

Wij kunnen de sponsor van de club net die extra exposure geven, waardoor hij eerder voor uw club zal kiezen met deze mogelijkheden. Denk hierbij ook aan extra sponsormogelijkheden bij wedstrijden en toernooien.

Groot formaat

Iedereen kent de gebruikelijke sponsorborden rondom de velden. Vaak zijn deze in vaste formaten te zien. Met onze voetbaldoeken kunnen deze formaten veel groter.

Tegenwoordig worden er veel kunstgrasvelden aangelegd bij verenigingen en clubs. Deze velden worden standaard geleverd met bijpassende omheining. Deze omheiningen lenen zich bij uitstek voor onze voetbaldoeken. Onze doeken fungeren niet alleen voor exposure maar ook voor het reduceren van wind.

Kleuren

Wij leveren onze doeken in verschillende kleuren en kunnen met één kleur worden bedrukt. Bent u opzoek naar een doek dat fullcolour gedrukt dient te worden, dan ben ook bij ons ook aan het goede adres!

Neem contact met ons op en we vertellen u graag wat wij voor uw club kunnen betekenen.

Fabricage

Onze voetbaldoeken bestaan uit HDPE materiaal dat geschikt is voor het reduceren van wind of het makkelijk doorlaten van wind. Deze verschillen geven wij aan in gewichten in grams van onze voetbaldoeken. We hanteren 140 grams en 200 grams gewichten. Ieder gewicht dient voor één of meerdere toepassingen. En bij iedere toepassing en grams gewicht is bedrukking mogelijk. Bij fullcolour bedrukking kiezen wij voor een wind doorlatend PVC doek. Alle doeken worden voorzien van verstevigende band en ringen.

Vraag voor meer informatie vandaag nog een brochure en onze stalen aan.

Brochure en stalen aanvragen

Interesse in onze voetbaldoeken?

Vraag vandaag nog een offerte aan